Dech života I

03.01.2015 18:51

SEMINÁŘ RELAXAČNÍ LÉČEBNÉ TERAPIE DECH ŽIVOTA

Dochované materiály starověkých kultur, popisují léčebnou metodu, kterou vyučovali nejvyšší kněží těchto dávných civilizací, kteří ji získali přímo od bohů a světelných bytostí. S touto metodou se pracovalo již ve starobylém Egyptě, Peru a Indii. Dnes se nám tato metoda znovu navrací při práci s vnitřní energií, která je také základem dnes již známější kraniosakrální terapie.

 

DECH ŽIVOTA 1.část - NALADĚNÍ

Jedná se o dvoudenní základní seminář, který je určen nejen pro terapeuty, ale je vhodný i pro ošetření v domácnosti. Tuto část terapie budete moci provádět v jakémkoli prostředí a nebudete k ní muset používat masážní lehátko. Není nutné mít žádné znalosti o anatomii těla, podstata tkví pouze v naladění na Dech života a na vaší intuici.

Už jen práce s touto energií, která je součástí každého z nás, přináší velmi hluboké uvolnění celého těla a výrazný léčebný efekt. Toto platí, jak pro ošetřovaného, tak pro samotného terapeuta. Napojení na tuto, nám vlastní energii dokáže výrazně pomoci se zpracováním duševních i tělesných traumat všech zúčastněných.

Po absolvování základního semináře, jsou všichni absolventi schopni provádět hodinovou léčebnou terapii.

Každý z účastníků obdrží bohatá skripta a na závěr každé části osvědčení o absolvování semináře.

 

Každý den od: 9:00 – 17:00 hod

 

Přihlášky: Ing Jela Brychtová, tel. 723 926 331 e-mail: alej.alej@centrum.cz

 

Seminář povede: Jana Michálková

                          Tel.: 723 155 24 

                          michalkova.jana@centrum.cz 

                          www.Fiestar-lecivedoteky.com